't Keukentje

Je kunt in onze nieuwe winkel de hele winter terecht voor een héérlijke warme maaltijd die je kunt afhalen voor take-away. Kom langs voor onze verse soepen, winterse stamppotten en nog veel meer!

Bij ’t Keukentje eet je snel, makkelijk én gezond in een van onze 2 vestigingen in Amsterdam. Elke dag staan er 6 vaste soepen op ons menu; vlees, vega & vegan! Ook er is elke week een nieuwe weekspecial te vinden. Maar vergeet ook zeker niet onze heerlijke winterse stamppotten; lekker traditioneel met gehaktbal of worst & overheerlijke jus.

Bestel online

 

Da Costakade 30, 1052 SJ Amsterdam
Amstelveenseweg 218, 1075 XT Amsterdam

Openingstijden:
Ma-za 11:30 – 20:30
Zo 11:00 – 20:00

De soepen kun je met verschillende toppings en vullingen zo lekker maken als je zelf wilt. Denk aan verse kruiden maar ook heerlijke rookworst van Brandt & Levie of lekkere soepballetjes (vlees én vega!). Ook bakken we elke dag verse zuurdesembroodjes, huisgemaakte kaasstengels en Brabantse worstenbroodjes. En voor de zoetekauwen onder ons hebben we warme chocolade melk (mét slagroom) en héérlijke appeltaart. Het hele menu & de weekspecial kun je online vinden op onze Instagram

In de winkel kan je niet alleen terecht voor ons heerlijke eten, maar je zal ook een echte real life Oma’s Soep ervaring beleven. De winkel is helemaal aangekleed in Oma’s Soep stijl.

Elke dag staan onze toppers van het Oma’s Soep team in de winkel klaar om de lekkerste maaltijden te bereiden. En misschien, als je geluk hebt, kom je zelfs één van onze oma’s of opa’s tegen en kan je een lekker babbeltje met ze maken en ze álles vragen over hun recepten.

Kom zelf langs in een van onze 2 winkels om jouw bestelling af te halen op de Da Costakade in Amsterdam Oud-West of de Amstelveensweg in Amsterdam Zuid.

Geen zin of tijd om langs te komen? Laat dan jouw bestelling gemakkelijk thuisbezorgen met jouw favoriete delivery service:
– Uber
– Deliveroo
– Thuisbezorgd

Tot snel!

Proef de sfeer