Meehelpen

Wil jij ook meehelpen met Oma’s Soep? Dat kan! Meldt je aan als vrijwilliger of kijk hieronder op welke andere manieren je een steentje kan bijdragen. We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten in de strijd tegen eenzaamheid!

Aangezien alles voor onze ouderen op dit moment in de soep loopt, zijn wij naast de ouderwets gezellige kookdagen nu ook begonnen met Soep-aan-Huis dagen. Inmiddels zijn wij actief in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Leiden, Delft, Tilburg en Wageningen.

Aanmelden als vrijwilliger

Ouderen aanmelden

Ken jij senioren bij jou in de buurt die wel een steuntje kunnen gebruiken? Stuur ons dan een mailtje

Neem contact op

 

Oma’s Soep lokaal opzetten

Ben jij een initiatiefnemer, kartrekker of geboren enthousiasteling? Dan zijn we op zoek naar jou! Oma’s Soep breidt continue uit in studentensteden en is altijd op zoek naar studenten die het leuk lijkt om Oma’s Soep lokaal op te zetten. Van het samenstellen van een studentenbestuur tot het aansturen van de bestuursleden, het van de grond krijgen van Oma’s Soep in jouw stad wordt jouw verantwoordelijkheid! Ondernemer-skills verder ontwikkelen, een gigantisch netwerk opbouwen en lokaal impact maken, klinkt jou dat als muziek in de oren? Neem dan contact op!

Neem contact op

Soep-aan-Huis dagen

Door de huidige situatie bezorgen wij pakketjes vol met heerlijke soepen, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen in de omgeving. Wil jij meedoen? Pak dan je fiets en maak ook een oma of opa blij met een verse, gezonde, en duurzame soep in deze moeilijke tijden! De soep aan huis dagen worden minimaal 1 keer per week georganiseerd, waarbij je ongeveer 2 uur bezig zal zijn. Iedereen is welkom op de Soep-aan-Huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! Wil je meehelpen? Meld je dan aan links op deze pagina!

Kookdagen

De kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soep te maken. De kookdagen worden op verschillende data georganiseerd, waarbij je ongeveer 3 uur bezig zal zijn. Iedereen is welkom op de Soep-aan-Huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! Per stad verschilt het of de kookdagen alweer begonnen zijn of dat wij alleen nog soep aan huis dagen organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw stad? Kijk links op deze pagina hoe jij je steentje kan bijdragen!