Meehelpen

Wil jij ook meehelpen met Oma’s Soep? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger! We zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen die zich willen inzetten in de strijd tegen eenzaamheid!

Maak eenzame ouderen in jouw buurt blij! 

Wil jij een steentje bijdragen aan het leven van een oudere bij jou in de buurt? Jij kan het verschil maken. Word vrijwilliger bij Oma’s Soep! 

Inmiddels zijn we in 12 steden actief en bezoeken we wekelijks meer dan duizend ouderen door heel Nederland. Het is ons doel om zoveel mogelijk ouderen blij te maken en daar kan jij ons bij helpen! Wekelijks organiseren we op dit moment door heel Nederland drie soorten activiteiten. 

Aanmelden als vrijwilliger!

Meld je aan als vrijwilliger en help mee om zoveel mogelijk ouderen een glimlach te bezorgen!

Meld je hier aan!

 

Meld je hieronder gelijk aan voor de stad naar jouw keuze!

 

Ouderen aanmelden

Ken jij een oudere bij jou in de buurt die wel een steuntje kan gebruiken en die wel behoefte heeft aan wat gezelschap? Stuur ons dan een mailtje.

Neem contact op

Oma’s Soep lokaal opzetten

Ben jij een initiatiefnemer, kartrekker of geboren enthousiasteling? Dan zijn we op zoek naar jou! Oma’s Soep breidt continue uit in studentensteden en is altijd op zoek naar studenten die het leuk lijkt om Oma’s Soep lokaal op te zetten. Van het samenstellen van een studentenbestuur tot het aansturen van de bestuursleden, het van de grond krijgen van Oma’s Soep in jouw stad wordt jouw verantwoordelijkheid! Ondernemer-skills verder ontwikkelen, een gigantisch netwerk opbouwen en lokaal impact maken, klinkt jou dat als muziek in de oren? Neem dan contact op!

Neem contact op

Kookdagen 

De Kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soepen te maken. Tijdens de Kookdagen worden groentes gebruikt die anders weggegooid zouden worden. De Kookdagen worden op verschillende locaties georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Een middag vol bordspelletjes, sterke verhalen, nog meer grappen en natuurlijk heerlijke soep!

Soep aan Huis dagen 

Met de Soep aan Huis dagen bereiken we de ouderen die gezelschap het hardst nodig hebben. Via lokale huisartsen, fysio’s, de supermarkt bij jou om de hoek en nog vele andere supporters bereiken wij een grote groep kwetsbare ouderen. Wekelijks brengen wij bezoekjes en pakketjes vol met onze heerlijke soep, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen bij jou in de buurt. Pak een moment om samen met jouw buur gezellig een kopje koffie te drinken, een wandeling te maken of samen iets te ondernemen. De Soep aan Huis dag wordt wekelijks vanuit een vaste locatie georganiseerd en deelname duurt ongeveer 2-3 uur. Jouw glimlach, gezellige praatje of kort contact momentje kan een wereld van verschil maken voor onze ouderen

Evenementen

Om heel Nederland te inspireren organiseren we een paar keer per jaar lokaal en nationaal grote en kleine evenementen. Van het Oma’s gala tot het Oma’s pop-up speeddate restaurant; vernieuwende evenementen op verschillende locaties. Kijk op onze pagina “evenementen” voor onze vorige evenementen en PR acties!

Iedereen is welkom bij Oma’s Soep en meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis. 

Je bent welkom om wekelijks of tweewekelijks mee te doen. Meld je aan door links op deze pagina jouw stad te selecteren – hier vind je de actuele data, tijden en locaties van de activiteiten en evenementen.