Meehelpen

Ken je eenzame senioren bij jou in de buurt, of ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij Oma’s Soep? Lees dan verder en meld je aan of neem contact op!

Aangezien alles voor onze ouderen op dit moment in de soep loopt, zijn wij naast de ouderwets gezellige kookdagen nu ook begonnen met Soep-aan-Huis dagen. Inmiddels zijn wij actief in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht, Leiden en Delft.

Aanmelden als vrijwilliger

Senioren aanmelden

Ken jij senioren bij jou in de buurt die wel een steuntje kunnen gebruiken? Stuur ons dan een mailtje

Neem contact op

Soep-aan-Huis dagen

Door de huidige situatie bezorgen wij pakketjes vol met heerlijke soepen, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen in de omgeving. Wil jij meedoen? Pak dan je fiets en maak ook een oma of opa blij met een verse, gezonde, en duurzame soep in deze moeilijke tijden! De soep aan huis dagen worden minimaal 1 keer per week georganiseerd, waarbij je ongeveer 2 uur bezig zal zijn. Iedereen is welkom op de Soep-aan-Huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! Wil je meehelpen? Meld je dan aan onderaan deze pagina!

Kookdagen

De kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soep te maken. De kookdagen worden op verschillende data georganiseerd, waarbij je ongeveer 3 uur bezig zal zijn. Iedereen is welkom op de Soep-aan-Huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! Per stad verschilt het of de kookdagen alweer begonnen zijn of dat wij alleen nog soep aan huis dagen organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw stad? Kijk onderaan deze pagina hoe jij je steentje kan bijdragen!