Klik hier voor de video

Oma’s Soep opende Maandag 21 maart 2022 de deuren van het Oma’s Soep Speeddate Restaurant in het Krasnapolsky. Dit evenement werd georganiseerd in het kader van het 5 jarig bestaan van Oma’s Soep met als doel om heel Nederland te laten zien hoe leuk het is om tijd door te brengen met ouderen! 

 

Het was een en al gezelligheid om de ouderen een leuke middag te bezorgen! Ik ging naar huis met allemaal wijze lessen van de opa's en oma's!

René Watzema   //  Presentator RUMAG

Het Oma’s Soep Speeddate Restaurant werd geopend om het 5 jarige bestaan van Oma’s Soep te vieren. Jongeren konden tijdens dit evenement ouderen ontmoeten onder het genot van de soepen en maaltijden van Oma’s Soep. De actie sluit aan bij de missie van Oma’s Soep om jong en oud met elkaar te verbinden en eenzaamheid de wereld uit te helpen.

Het was de eerste keer dat er een speeddate-event werd georganiseerd. Het doel van het event was om heel Nederland te laten zien hoe leuk het is om tijd door te brengen met ouderen en hoe belangrijk en bijzonder het is om écht het gesprek aan te gaan. Door het leeftijdsverschil komen deze generaties niet dagelijks met elkaar in aanraking, tijdens het speeddaten zijn er mooie vriendschappen ontstaan tussen jong en oud. Naast onze vrijwilligers waren er ook BN’ers aanwezig (o.a. Edson da Graca, Tim Senders, Thomas Cammaert, Julia Mekkes, Aran Bade, René Watzema en Fawry Farja) ook zij gingen opzoek naar hun vriendschappelijke match. 

 

 

Speed Date Restaurant in 't nieuws