Voor het groots vieren van de Nationale Week tegen Eenzaamheid 2023, brachten we jong en oud samen tijdens de tweede editie van Oma’s Gala. Dit unieke evenement vond plaats in de prachtige wintertuin van het Antara Krasnapolsky Hotel in Amsterdam.

Klik hier voor de video

 

Heel veel genoten, het was formidabel. Het kon niet mooier."

Trees   //  Oma

De herinneringen aan deze onvergetelijke avond blijven ons verwarmen. Honderdvijftig ouderen en honderd vrijwilligers en vrienden van Oma’s Soep beleefden een avond vol lachen en het sluiten van nieuwe vriendschappen, precies bij de start van de Nationale Week tegen Eenzaamheid.

Naast heerlijk eten en drinken, genoten de gasten van diverse activiteiten in de betoverende wintertuin van het Krasnapolsky. De legendarische rollatorrace maakte een glorieuze comeback, terwijl Nel en Ton Veerkamp 250 mensen leidden in een spannend potje Oma’s Bingo (waar natuurlijk stiekem vals werd gespeeld). Gasten waagden zich ook aan blackjack, lieten zich portretteren in cartoonstijl en zongen samen karaoke.

Met trots en dankbaarheid kijken we terug op het grootste en meest prachtige Oma’s Soep-feest ooit. Dit succes zou onmogelijk zijn geweest zonder de onschatbare inzet van vrijwilligers, vrienden van Oma’s Soep, onze partners, ambassadeurs, en natuurlijk, onze geliefde ouderen. Oma’s Soep blijft het ultieme recept tegen eenzaamheid, en dat zal altijd zo blijven.