Heb jij ze al geproefd, onze heerlijk, verse, gezonde maaltijden? 

Tijdens onze nieuwe campagne vragen we aandacht voor twee belangrijke zaken,  namelijk de bestaansredenen van Oma’s Soep: onze verse soepen / maaltijden én onze missie: het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. 

Onze heerlijke en gezonde maaltijden zijn gemaakt naar authentiek recept van onze ouderen. Met veel liefde bereid en met verse ingrediënten, en daarom zijn ze beperkt houdbaar. Wees er dus snel bij en geniet ervan nu het nog kan!

Daarnaast laten we ook prachtige beelden zien van onze ouderen om mensen te stimuleren meer tijd met hen te spenderen. Want dagen met hen doorbrengen is geweldig, en zo gaan we met zijn allen eenzaamheid tegen! Win-Win dus.

Eenzaamheid bestrijden en ouderen blij maken

Eenzaamheid bestrijden is niet altijd een makkelijke opgave. Sterker nog, eenzaamheid onder de samenleving blijft stijgen waardoor onze missie steeds belangrijker wordt. We nemen onze missie zelfs zo serieus, dat 50% van onze winst gaat naar het organiseren van kookdagen en activiteiten voor ouderen zodat we die eenzaamheid verminderen. Als een soort gezelligheidsclub reizen we stad en land af om ouderen in alle uithoeken te vinden, te betrekken en blij te maken. 

We doen er alles aan om eenzaamheid op de agenda te krijgen van met name jongeren. Zij hebben zich als geen ander bewezen als de beste ambassadeurs van Oma’s Soep en gesprekspartners voor ouderen. Daarom zoeken we op positieve wijze aandacht op de plekken waar zij zich bevinden.

                                                                                            Koop in de supermarkt

Ik vind het zo gezellig allemaal met de vrijwilligers van Oma's Soep, iedereen is heel lief en het voelt als mijn nieuwe vrienden!

Oma Kathusa   //  Een nieuwe levensgenieter