Oma’s Soep organiseert op woensdag 28 september 2022 van 17:00 – 23:00 een uniek en groots evenement voor jong en oud: het Oma’s Festival. Na het doorslaande succes van het Oma’s Gala vorig jaar, gaan we nu helemaal los met jong en oud op het Oma’s Festival bij Club Atelier (Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam). Dus maak je kunstheupen los en zet je rollator aan de kant, want we gaan feesten zoals vanouds.

Het festival zal worden gehost door Tim Senders en er zullen naast dj Opa Sjaak nog andere bekende artiesten komen optreden. Er zijn foodstands aanwezig en er zijn meerdere activiteiten te doen, zoals Oma’s Karaoke, Oma’s Taarten-Gooi-hoek, de Gebit Garderobe, Oma’s Waarzegger, Oma’s Tattoo Caravan en het Oma’s Rad van Fortuin.  Kortom, veel te beleven en voor ieder wat wils!

Ben jij ook benieuwd en wil je dit niet missen? Opa Jan en Opa Henk staan bij de deur streng te controleren, dus koop hieronder snel een kaartje (15 EUR). Je mag gratis je oma, opa of andere oudere(n) meenemen. Geef hen en jezelf de avond om nooit te vergeten! Ouderen kunnen zelf ook gratis een ticket kopen.

                                                                                                        Koop hier je kaartje

 

Ik ben nog nooit op een festival geweest, ik kijk er heel erg naar uit om ook eens een keer op een festival te staan met al mijn jonge Oma's Soep vrienden!

Rogier   //  Opa