Oma’s Soep is Nederlands’ bekendste merk voor verse soepen en verse maaltijden naar recept van oma. In het kader van het 5 jarig bestaan, lanceren wij deze ‘lachwekkende’ nieuwe campagne van 4 korte online video’s, waarin nieuwe internationale gerechten worden geïntroduceerd: Oma’s Rendang, Oma’s Thaise Curry (vegan) en Oma’s Indiase Curry (vegetarisch). Het vernieuwde recept voor Oma’s Stoofpotje met suddervlees van Oma Loekie maakt het viertal nieuwe gerechten compleet. Deze gerechten zijn exclusief te koop in bijna alle Albert Heijn winkels.

Koop in de Albert Heijn

 

Onze nieuwe maaltijden zijn het beste recept tegen eenzaamheid! Door de verkoop van onze heerlijke nieuwe exotische Oma’s Maaltijden bij de Albert Heijn kunnen wij nog meer ouderen laten schateren van het lachen!

Met de opbrengsten van de Oma’s Soepen en Oma’s Maaltijden worden wekelijks door heel Nederland sociale activiteiten voor ouderen georganiseerd met als doel om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan! Kijk vooral rond op onze site om te kijken wat voor activiteiten wij allemaal organiseren voor ouderen, en naar meer heerlijke en verse producten naar recept van oma wij verkopen.

Mijn rendang is heerlijk licht pittig gemaakt, speciaal voor de Hollanders! Mijn geheime ingrediënt is verse galangal, beter bekend als Laos. Alleen is het nu dus niet meer geheim haha.

Oma Ellen   //  meesterbrein achter Oma's Rendang